THO Consulting Oy viisivuotias

THO Consulting Oy täytti viisi vuotta maanantaina 11.6.2012. Kulunutta fraasia lainaten, vastahan se oli hetki sitten, kun papereita PRH:hon kiikutin.

Muistan, kun syksyllä 2007 etsin kirjanpitäjää, ja yhdellä ehdokkaalla oli pokkaa lohkaista, ”noh, kyllähän osa tuollaisista firmoista on pystyssä vielä seuraavanakin vuonna.” Ikäväkseni en muista, mikä kirjanpitäjä oli kyseessä. Liekö enää itse pystyssä.

Kuluneet vuodet ovat olleet työntäyteisiä ja antoisia. Projekteja ja toimeksiantoja on ollut mitä erilaisimpia, ja niitä on tehty kirjavaan joukkoon organisaatioita. Kirjakin syntyi jossain välissä, ja suu vaahdossa on luennoitu siellä ja täällä. Hauskaa on ollut lähes aina. Iso kiitos asiakkaille ja yhteistyökumppaneille vuosien varrelta! Ilman teitä ei tämäkään olisi onnistunut.

Mitä mahtavat seuraavat viisi vuotta tuoda tullessaan? Missä on seuraava iso muutos tai tason nosto?

Yksi vastaus

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: