THO Consulting Oy

THO Consulting Oy on vuonna 2007 perustettu asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan asiakkuudenhallinnan haasteiden ratkaisemisessa.
THO ei toimita CRM-ratkaisuja eikä markkinoi minkään ratkaisutoimittajan tuotteita. Sen sijaan THO toimii puolueettomana asiantuntijana, joka auttaa asiakkaitaan CRM-projektien toteuttamisessa.

Tässä muutamia esimerkkejä THO:n viimeaikaisista toimeksiannoista:

  • Tavoiteasetteluita ja vaatimusmäärittelyitä useammalle kulttuuri- ja tapahtuma-alan organisaatiolle (koot muutamasta hengestä noin sataan henkeen).
  • 1 000 käyttäjän CRM-järjestelmän vaatimusmäärittely (finanssitoimiala).
  • 200 käyttäjän toiminnanohjausjärjestelmän laajennuksen tavoiteasettelu, vaatimusmäärittely ja toimittajavalinta in-house-projektipäällikkönä (koulutustoimiala).
  • 50 käyttäjän CRM-pilotin käytännön työ sisältäen mm. tavoitteet, pelisäännöt ja käyttökulttuurin synnyttäminen (asiantuntijayritys, kansainvälinen).
  • Tilannekartoitus, sopimus- ja järjestelmäauditointi toimittajaongelmien ilmetessä (15+ milj. euroa vuodessa varoja keräävä aatteellinen järjestö).
  • Sopimusauditointi ja -konsultointi riitatilanteessa jäsenrekisteritoimittajan kanssa (12 000 jäsenen järjestö).
  • 1 000 käyttäjän CRM-järjestelmän ydinryhmän valmennus käyttöönottoprojektien haasteisiin ja hyviin käytäntöihin (asiantuntijaorganisaatio).

Toimeksiantojen koot vaihtelevat muutamista päivistä muutamaan sataan päivään, eikä varsinaista tyypillistä toimeksiantoa ole tunnistettavissa. Ota yhteyttä, jos haluat ratkaista jonkin CRM:ään liittyvän ongelman! Ensimmäinen tapaaminen on aina maksuton.

THO:lla on laajat verkostot CRM-alan sisällä. Mikäli THO:n palveluvalikoimasta ei löydy sopivaa palvelua asiakkaan tarpeisiin, tai sen toimittaminen ei kapasiteettisyistä ole mahdollista, on verkostosta todennäköisesti löydettävissä apua.

Yhteystiedot

THO Consulting Oy
PL 148
00181 HELSINKI

040 7055 718
www.thoconsulting.fi
etunimi.sukunimi@thoconsulting.fi

Twitter: @THO_Consulting

Y-tunnus 2120854-8, kotipaikka Helsinki.

 

Tietosuojaseloste

THO Consulting Oy:n tietosuojaseloste.